Εσπερίδα με τίτλο “Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας”, 30/11/2018, Ηράκλειο

Με αφορμή τα νέα δεδομένα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον νέο θεσμό του οικογενειακού γιατρού, ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης διοργάνωσε ενημερωτική εσπερίδα στο Ηράκλειο την Παρασκευή 30/11/2018 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των παιδιών με ρευματικά νοσήματα «ΡευΜΑζην».

Η σημαντική συμβολή της εκδήλωσης ήταν το γεγονός ότι στη συζήτηση που ακολούθησε το κοινό είχε τη δυνατότητα να θέσει ερωτήματα και απορίες σχετικά με τον οικογενειακό γιατρό και τον τρόπο που θα εφαρμοστεί στην καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά των χρονίως πασχόντων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές της εκδήλωσης: τον Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και γενικό ιατρό, κο Στυλιανό Δημητρακόπουλο και τον ρευματολόγο, Επιμελητή A’ της Κλινικής Ρευματολογίας, Κλινικής Ανοσολογίας και Αλλεργιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, κο Νέστορα Αυγουστίδη. Θερμές ευχαριστίες και προς τους υποστηρικτές του έργου του Σ.Ρ.Κ.!

Πρόγραμμα