Προγράμματα χειροτεχνίας

Από την άνοιξη του 2014 ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης εγκαινίασε μια νέα σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων χειροτεχνίας, με στόχο την ενδυνάμωση και στήριξη των μελών του Συλλόγου μέσω της επικοινωνίας και της ανταλλαγής απόψεων κι εμπειριών. Η κοινή και ταυτόχρονη ενασχόληση με μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική ενασχόληση δίνει έκτοτε την ευκαιρία στα μέλη μας αφενός να προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις τους (οι εκπαιδευτές είναι μέλη του συλλόγου και της εθελοντικής ομάδας) και αφετέρου να γνωρίζονται μεταξύ τους, να επικοινωνούν αλλά και να μαθαίνουν καινούρια πράγματα και να αποκτούν νέες ασχολίες. Τα μαθήματα χειροτεχνίας επίσης αποτελούν μια εξαιρετική μορφή άσκησης, που βοηθούν κυρίως ασθενείς με φλεγμονώδεις αρθρίτιδες. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συλλόγου στο Ηράκλειο σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται κάθε φορά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του ΣΡΚ και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Την άνοιξη του 2014 διοργανώθηκαν για πρώτη φορά μαθήματα χειροτεχνίας στον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κρήτης, αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου. Στις 8 Μαΐου 2014 ξεκίνησαν τα μαθήματα πλεξίματος με την συμμετοχή μελών του Συλλόγου, και διήρκεσαν ως τις 12 Ιουνίου 2014. Θερμές ευχαριστίες οφείλει ο ΣΡΚ στην κ. Τσαφαντάκη Άννα για την εθελοντική της προσφορά των γνώσεών της στο πλέξιμο. Δείτε φωτογραφίες από τα μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου στο Ηράκλειο.

Την άνοιξη του 2014 διοργανώθηκαν για πρώτη φορά μαθήματα χειροτεχνίας στον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κρήτης, αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου. Στις 12 Μαΐου 2014 ξεκίνησαν τα μαθήματα decoupage με την συμμετοχή μελών του Συλλόγου και διήρκεσαν ως τις 16 Ιουνίου 2014. Θερμές ευχαριστίες οφείλει ο ΣΡΚ στην κ. Πλουμίδου Νίκη για την εθελοντική της προσφορά των γνώσεών της στην τεχνική decoupage. Δείτε φωτογραφίες από τα μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου στο Ηράκλειο.

Τα μαθήματα χειροτεχνίας του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης διοργανώθηκαν και την άνοιξη του 2015, αποκλειστικά και πάλι για τα μέλη του Συλλόγου. Στις 2 Απριλίου 2015 ξεκίνησαν τα μαθήματα πλεξίματος με την συμμετοχή μελών του Συλλόγου, και διήρκεσαν ως τις 4 Ιουνίου 2015. Θερμές ευχαριστίες οφείλει ο ΣΡΚ στην κ. Τσαφαντάκη Άννα για την εθελοντική προσφορά των γνώσεών της στο πλέξιμο. Δείτε φωτογραφίες από τα μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου στο Ηράκλειο.

Τα μαθήματα χειροτεχνίας του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης διοργανώθηκαν και την άνοιξη του 2015, αποκλειστικά και πάλι για τα μέλη του Συλλόγου. Την 1η Απριλίου 2015 ξεκίνησαν τα μαθήματα πλεξίματος με την συμμετοχή μελών του Συλλόγου, και διήρκεσαν ως τις 13 Μαΐου 2015. Θερμές ευχαριστίες οφείλει ο ΣΡΚ στην κ. Πλουμίδου Νίκη για την εθελοντική προσφορά των γνώσεών της στην τεχνική decoupage. Δείτε φωτογραφίες από τα μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου στο Ηράκλειο.