Εσπερίδα με τίτλο “Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας”, 5/12/2018, Χανιά

Με αφορμή τα νέα δεδομένα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον νέο θεσμό του οικογενειακού γιατρού, ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης διοργάνωσε ενημερωτική εσπερίδα στα Χανιά την Τετάρτη 5/12/2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των παιδιών με ρευματικά νοσήματα «ΡευΜΑζην».
Η σημαντική συμβολή της εκδήλωσης ήταν το γεγονός ότι στη συζήτηση που ακολούθησε το κοινό είχε τη δυνατότητα να θέσει ερωτήματα και απορίες σχετικά με τον οικογενειακό γιατρό και τον τρόπο που θα εφαρμοστεί στην καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά των χρονίως πασχόντων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές της εκδήλωσης: τον κο Ντουκάκη Στέφανο, Περιφερειακό Συντονιστή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Παθολόγο, καθώς και τον ρευματολόγο, κο Γιάννη Καλλιτσάκη. Θερμές ευχαριστίες και προς τους υποστηρικτές του έργου του Σ.Ρ.Κ.!