ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/10/2020 Θέμα: «Η γυναίκα που νοσεί με ρευματικό νόσημα στην οικογένεια και την εργασία», διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης την Τετάρτη 21/10/2020 στις 18:00

Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης, στο πλαίσιο της γενικής ενημέρωσης για τα ρευματικά νοσήματα, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου), προγραμματίζει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία μόνο των ομιλητών στο ξενοδοχείο Ibis Styles στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 21/10/2020 και ώρα 18:00, με θέμα «Η γυναίκα που νοσεί με ρευματικό νόσημα στην οικογένεια και την εργασία». Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω της σελίδας του Σ.Ρ.Κ. στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

#crete #creteregion #perifereiakritis

Gepostet von Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης am Mittwoch, 14. Oktober 2020

Oμιλητές της εκδήλωσης θα είναι η ρευματολόγος, κα Μαριλένα Μαμουλάκη, η ιατρός εργασίας, κα Τζένη Πανταζή, και η ψυχολόγος υγείας, κα Γεωργία Δημητράκη. Τη εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής, Παθολόγος-Ογκολόγος, κος Λάμπρος Βαμβακάς.

Με την ευγενική στήριξη