Δράσεις Σ.Ρ.Κ. για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας 2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης διοργανώνει δράσεις σε συνεργασία με την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος και την Ομοσπονδία ΡευΜΑζην, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τη ζωή στα χέρια σου – ενημερώσου». Αναλυτικά οι δράσεις στις πόλεις της Κρήτης:

1) Στην πόλη του Ηρακλείου την Τρίτη 12/10/21 και την Τετάρτη 13/10/2021 και ώρες 10:00-17:00, θα τοποθετηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας το Avatar της ΕΡΕ: ο ψηφιακός ιατρός της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας Ρευματικών Παθήσεων θα «επισκεφτεί» το Ηράκλειο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας. Η ψηφιακή φιγούρα ειδικού ιατρού – ρευματολόγου, θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να δώσει απευθείας απαντήσεις στις ερωτήσεις τους σχετικά με τις ρευματοπάθειες. Εθελοντές του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο με stand και θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό.

2) Την Τρίτη 12/10/2021 θα βρίσκονται εθελοντές με σταντ για διανομή ενημερωτικού υλικού και στις άλλες μεγάλες πόλεις του νησιού:

Χανιά: στην είσοδο του Νοσοκομείου Χανίων, ώρες 10:00-12:00

Ρέθυμνο: στην είσοδο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ώρες 11:00-13:00

Πάρε τη ζωή στα χέρια σου – ενημερώσου!

Στα ρευματικά νοσήματα η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη πρόληψη!