Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας 2021

Οι διήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρία και την πρόεδρο κα Καταξάκη για τη συνεργασία, όλους τους γιατρούς που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της δράσης μας, τους ρευματολόγους κκ. Αυγουστίδη Νέστορα, Εσκιτζή Αναστάσιο, Κτενιαδάκη Ελένη, Λιναρδάκη Χαράλαμπο, Μαμουλάκη Μαριλένα, και τον κο Πρόδρομο Σιδηρόπουλο, Διευθυντή της Ρευματολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ, που είναι πάντα αρωγός μας. Την κυρία Μηλάκη Γεωργία, παθολόγο-ογκολόγο και τον κο Ψυχαράκη Στυλιανό, γενικό ιατρό, υπεύθυνο αιμοδοσίας ΠαΓΝΗ, που στήριξαν τη δράση με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηρακλείου για τη στήριξη της δράσης και τη διάθεση του χώρου. Ευχαριστούμε τους Διοικητές των νοσοκομείων Ρεθύμνου και Χανίων. Από τον πολιτικό κόσμο ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Σύριζα, κο Αλέξη Τσίπρα, που παρευρέθηκε στο περίπτερο του Σ.Ρ.Κ. και συζητήσαμε για τα προβλήματα των ρευματοπαθών, τον κο Νίκο Ηγουμενίδη, βουλευτή Σύριζα, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κο Σταύρο Αρναουτάκη και τον βουλευτή Σύριζα, κο Χάρη Μαμουλάκη.

Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τους εθελοντές του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις μας!