Υβριδικό εργαστήριο ασθενών με τίτλο “Τι θέλω από τον γιατρό μου”

Η αφίσα του εργαστηρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 15/12/2021 το εργαστήριο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης με τίτλο «Τι θέλω από τον γιατρό μου». Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, καθώς ήταν η πρώτη δια ζώσης δράση του Σ.Ρ.Κ. από την έναρξη της πανδημίας, φυσικά τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Τα ζητήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τη σχέση του ασθενούς με τον θεράποντα ιατρό, τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην επικοινωνία, τα εμπόδια του συστήματος, τις προκλήσεις στην ενημέρωση γύρω από τα νοσήματα και τις διαθέσιμες θεραπείες και παρενέργειες, τον ρόλο του οικογενειακού περιβάλλοντος, της πανδημίας και της τεχνολογίας, και πολλά πολλά ακόμη! Σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα συμπεράσματα του εργαστηρίου, τα οποία και θα δημοσιοποιηθούν.

Ευχαριστούμε θερμά τους ρευματολόγους κκ. Ελένη Κτενιαδάκη, Μπάμπη Λιναρδάκη και Μαριλένα Μαμουλάκη, καθώς και τον ψυχολόγο κο Μάνο Παπαστεφανάκη. Πάνω από όλα ευχαριστούμε τους ασθενείς-μέλη του Σ.Ρ.Κ., που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του εργαστηρίου.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου