Ενημερωτική ημερίδα με τίτλο “Ευζωία στα ρευματικά νοσήματα”, Ηράκλειο 4/11/2023

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείο Astoria-Capsis στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 η ενημερωτική ημερίδα του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης και της Ομοσπονδίας ΡευΜΑζην με τίτλο «Ευζωία στα ρευματικά νοσήματα», τελευταία δράση για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιείχε πλούσια θεματολογία: τις νέες θεραπείες που έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ασθενών, τις διαθέσιμες επιλογές που βοηθούν τους ρευματοπαθείς στη δημιουργία οικογένειας, τη συμβολή του φυσικοθεραπευτή και του ψυχολόγου στην ευζωία των ασθενών, αλλά και την οπτική και τις προσδοκίες των ασθενών στο θέμα της ύφεσης.

Την ημερίδα καθώς και τη συζήτηση που ακολούθησε με το κοινό, συντόνισε ο Πρόεδρος Σ.Ρ.Κ., κος Γιάννης Παπαδάκης. Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριες κκ. Ρέπα Αργυρώ, Επιμελήτρια Α΄, Ρευματολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ, Μαμουλάκη Μαριλένα, ειδικό ρευματολόγο, Αντωναράκη Ανδρονίκη, φυσιοθεραπεύτρια & εκπαιδευτικό, Δημητράκη Γεωργία, ψυχολόγο υγείας, και Κατερίνα Κουτσογιάννη, Πρόεδρο ΡευΜΑζην – Γεν. Γραμματέα Σ.Ρ.Κ. Ευχαριστούμε τέλος όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συνετέλεσαν στην επιτυχία της!