Εορταστική βραδιά στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 20χρονα του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, Ηράκλειο 10/2/2024

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης γιορτάσαμε μαζί με εθελοντές και επαγγελματίες υγείας που βοήθησαν στην ίδρυση και λειτουργία του Σ.Ρ.Κ.

Η εορταστική βραδιά έλαβε χώρα το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στο Rotonda Private Hall στο Ηράκλειο παρουσία μελών από όλους τους νομούς της Κρήτης και πλήθους εθελοντών, ιατρών, εκπροσώπων θεσμών της πόλης. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Γεωργία Μηλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Ισότητας, η κυρία Φιλαρέτη Χρονάκη, Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, οι κκ. Σταματάκης Μιχάλης και Αλιφιεράκης Μιχάλης, Γεν. Γραμματέας και μέλος ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου, η κα Φωτεινή Ασημακοπούλου, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ΡευΜΑζην & Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας, η κα Ιωάννα Κορτσιδάκη, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αλληλεγγύης του Ηρακλείου Εταιρείας για τη νόσο Alzheimer και την Υγιή Γήρανση & Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Alzheimer, καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κου Αυγενάκη.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο ΣΡΚ, κο Γιάννη Παπαδάκη, και τη Γεν. Γραμματέα ΣΡΚ, κα Κατερίνα Κουτσογιάννη, ο απελθών Ηρακλής Κρητικός, καθώς και ο καθηγητής ρευματολογίας κος Δημήτριος Μπούμπας, με τη σημαντική στήριξη των οποίων η ίδρυση του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης κατέστη δυνατή.

Κατόπιν δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι στους παρακάτω επαγγελματίες υγείας που εθελοντικά έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τη δράση του Σ.Ρ.Κ.: Πρόδρομος Σιδηρόπουλος (Καθηγητής Ρευματολογίας Παν/μίου Κρήτης, Διευθυντής Ρευματολογίας- Κλινικής Ανοσολογίας ΠαΓΝΗ), Αργυρώ Ρέπα (Επιμελήτρια Α΄, Ρευματολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ), Νέστορας Αυγουστίδης (Επιμελητής Α’, Ρευματολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ), Γεώργιος Μπερτσιάς (Αναπληρωτής Καθηγητής, Ρευματολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ), Μαριλένα Μαμουλάκη (ρευματολόγο), Ελένη Κτενιαδάκη (ρευματολόγο), Άννα Ζαχαριουδάκη (ρευματολόγο), Ιωάννης Καλλιτσάκης (ρευματολόγο), Κατερίνα Σπυριδάκη (φυσικοθεραπεύτρια), Ματούλα Βασιλάκη (ψυχολόγο), Ισαβέλλα Χαλκουτσάκη (εργοθεραπεύτρια), Καίτη Ζαχείλα (ψυχολόγο), Γεωργία Δημητράκη (ψυχολόγο), Μάνος Παπαστεφανάκης (ψυχολόγος), Αφροδίτη Πατεράκη (ψυχολόγο).

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης της Κατερίνας Κουτσογιάννη, ιδρύτριας του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, για την πολύπλευρη προσφορά της στην κοινότητα των ασθενών την τελευταία εικοσαετία.

Στο πλαίσιο της εορταστικής βραδιάς προβλήθηκε το επετειακό βίντεο του Σ.Ρ.Κ. και η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που τίμησαν με την παρουσίας τους τη γιορτή του Σ.Ρ.Κ. Ευχαριστούμε τους επίσημους χορηγούς μας: Abbvie Φαρμακευτική, Βιανέξ, Ενόρασις, Νοσοκομειακή Γραμμή, Pfizer, Φαρμασέρβ Λίλλυ. Συνεχίζουμε δυναμικά!