ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

 3-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης θα διενεργηθούν από 3 έως 13 Μαρτίου 2017. Προηγήθηκαν έλεγχος από την εξελεγκτική επιτροπή στις 9/2/2017 και γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στα γραφεία του Συλλόγου στις 19/2/2017. Τα μέλη του ΣΡΚ μπορούν να ψηφίζουν ταχυδρομικά, αλλά και αυτοπροσώπως στα γραφεία του Συλλόγου.

 Υποψήφιοι για τις εκλογές είναι κατ’ αλφαβητική σειρά:

1) Αγαπητού Μαρία

2) Αγγελιδάκη-Σταρά Αργυρώ

3) Κουτσογιάννη-Τζιγκουνάκη Κατερίνα

4) Παπαδάκη Λίτσα

5) Παπαδάκης Γιάννης

6) Πενθερουδάκη Πηνελόπη

7) Τσουρλιδάκη-Τζιγκουνάκη Ελπίδα

8) Χατζηιωάννου Μαρία το γένος Περράκη

 Λίγα λόγια για τους υποψηφίους (όλοι οι υποψήφιοι είναι ασθενείς με ρευματικό νόσημα)

Αγαπητού Μαρία

Μένει στον Άγιο Νικόλαο από το 1975 και είναι μητέρα δυο αγοριών. Απασχολήθηκε στον τομέα του τουρισμού και ανέπτυξε συνδικαλιστική, κοινωνική και σημαντική εθελοντική δραστηριότητα στο νομό Λασιθίου. Είναι μέλος του Συλλόγου μας από το 2009 και έχει βοηθήσει καθοριστικά στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στον νομό Λασιθίου. Εργάζεται εθελοντικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Έχει εκλεγεί στο Δ.Σ. του Συλλόγου τις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Αγγελιδάκη-Σταρά Αργυρώ

Μένει στο Ρέθυμνο και είναι καθηγήτρια αγγλικών και ισπανικών με μεταπτυχιακό τίτλο. Μητέρα ενός αγοριού. Έζησε πολλά χρόνια στις Η.Π.Α. και έχει εμπειρία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των ρευματοπαθών εκεί. Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου. Εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συλλόγου σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από την ίδρυση του Συλλόγου. Τα τελευταία τρία χρόνια εκπροσωπεί τον Σύλλογό μας στο Δ.Σ. της AGORA (Πλατφόρμα Συλλόγων ατόμων με Ρευματικά νοσήματα της Νοτίου Ευρώπης).

Κουτσογιάννη-Τζιγκουνάκη Κατερίνα

Μένει στο Ηράκλειο, είναι μητέρα μίας κόρης και είναι συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος, με πλούσια συνδικαλιστική και εθελοντική δραστηριότητα. Από τα βασικά ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου. Εκλέγεται Πρόεδρος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από την ίδρυση του Συλλόγου. Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια κοινής δράσης στον χώρο των ρευματοπαθών και των χρόνιων ασθενών πανελλαδικά, και από τη θέση της Αντιπροέδρου της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της νεοσύστατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασθενών και Γονέων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα «ΡΕΥΜΑΖΗΝ».

Παπαδάκη Λίτσα

Μένει στις Κάτω Γούβες και είναι μητέρα δύο παιδιών. Εργάζεται στον Δήμο Γουβών τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια με συμβάσεις έργου, αυτή τη στιγμή είναι άνεργη, όμως διοχετεύει την ενέργειά της σε εθελοντικές δραστηριότητες. Κάποιες από τις συμμετοχές της είναι σε Συλλόγους Γονέων του Δ.Σ. Γουβών, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουβών και στο Σύλλογό μας, όπου είναι δραστήριο μέλος εδώ και 8 χρόνια. Έχει διατελέσει ταμίας σε δύο Δ.Σ. του Συλλόγου, με παράλληλη έντονη εθελοντική συμμετοχή.

Παπαδάκης Γιάννης

Μένει στο Ηράκλειο και είναι συνταξιούχος εδώ και έξι χρόνια. Εργαζόταν ως ιατρικός επισκέπτης σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία και έχει σημαντική εμπειρία στον χώρο του φαρμάκου και στις υπηρεσίες υγείας. Είναι δραστήριο μέλος του Συλλόγου εδώ και 6 χρόνια συμμετέχοντας σε πάνελ ομιλητών και σε συνέδρια. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του απερχόμενου Δ.Σ. με σημαντική εθελοντική συμμετοχή, έχοντας ξαναεκλεγεί στο παρελθόν στη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα.

Πενθερουδάκη Πηνελόπη

Μένει στον Καβρό κι εργάζεται σε οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση της περιοχής. Είναι μητέρα τριών παιδιών και μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Μούνδρου Ρεθύμνης. Είναι μέλος του Συλλόγου μας από το 2009 και είναι η πρώτη φορά που βάζει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συλλόγου, από επιθυμία για εθελοντική προσφορά και βοήθεια προς τον Σύλλογο και τους ρευματοπαθείς. Έχει συμμετάσχει ως εθελόντρια σε πολλές δραστηριότητες του Συλλόγου μας στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου.

Τσουρλιδάκη-Τζιγκουνάκη Ελπίδα

Μένει στα Χανιά και είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι συνταξιούχος, ασχολείται όμως εντατικά τα τελευταία χρόνια με την αγιογραφία. Έχει επιδείξει έντονη εθελοντική δράση στην πόλη των Χανίων. Μέλος του Συλλόγου τα τελευταία τρία χρόνια και είναι η πρώτη φορά που βάζει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συλλόγου. Συμμετείχε στη δημιουργία του λευκώματος του Σ.Ρ.Κ. με τίτλο «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι».

Χατζηιωάννου Μαρία το γένος Περράκη

Μένει στα Χανιά, είναι μητέρα δύο παιδιών και συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος. Έχει αναπτύξει πλούσια εθελοντική δράση, είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου μας και εκλεγμένο μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. τις τρεις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες. Έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα για την επίλυση των προβλημάτων των ασθενών του νομού Χανίων.

 

Η κάλπη των εκλογών και το ψηφοδέλτιο της εκλογικής διαδικασίας 2017 στο γραφείο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης

 

Download (PDF, 45KB)