Ανοιχτή συζήτηση και γνωριμία με το Ψυχόδραμα

Τετάρτη 10/5/2017, 18:00-20:00 (απαιτείται δήλωση συμμετοχής)

«Το Ψυχόδραμα δημιουργήθηκε από τον Jacob Moreno το 1921. Είναι μία μέθοδος αυτογνωσίας και ομαδικής ψυχοθεραπείας που ενθαρρύνει την συναισθηματική έκφραση του ατόμου, αναπτύσσει μία θετική εικόνα για τον άνθρωπο θεωρώντας τον ικανό να βρει τις πηγές για τη δική του εξέλιξη βασιζόμενος στον αυθορμητισμό του.

Έτσι, μέσα από τις τεχνικές του Ψυχοδράματος γινόμαστε οι ίδιοι σκηνοθέτες μιας εικόνας της ζωής μας και την βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Όλη αυτή η διαδικασία μας ξυπνάει ένστικτα και συναισθήματα που θα μας οδηγήσουν σε μία διαφορετική αντίληψη και διαχείριση της πραγματικότητάς μας.

Σας προσκαλούμε σε μία ανοιχτή συζήτηση και γνωριμία με το Ψυχόδραμα την Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 18:00-20:00 στον χώρο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης. Μέσα από τη συζήτηση και ένα μικρό δείγμα ασκήσεων θα ήθελα να σας γνωρίσω με έναν διαφορετικό τρόπο και να σας μιλήσω για το πώς εγώ βίωσα και βιώνω αυτό το ταξίδι με πυξίδα μόνο το καθαρό συναίσθημα, που αβίαστα μπορεί να αναβλύσει νιώθοντας βαθιά συναισθήματα μέσα από τη δύναμη της ομαδικότητας» (Σινατσάκη Ελευθερία, Εκπαιδευόμενη Ψυχοδραματίστρια).