Εργαστήριο «Ελάτε να συναποφασίσουμε» στο Ηράκλειο

Το Σάββατο 24/6/2017 πραγματοποιήθηκε στο Knossos Beach Hotel το 6ο κατά σειράν εργαστήριο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης με τίτλο «Ελάτε να συναποφασίσουμε». Το εργαστήριο αυτό είχε στόχο να συγκεντρώσει όλους τους μέχρι στιγμή συμμετέχοντες (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες ΡευματοπάθειεςΠανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα ΑΚΕΣΩΣύλλογος Ρευματοπαθών Πάτρας και Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης) και να εντοπίσει τα αποτελέσματα και τις αλλαγές που έχουν επέλθει από την πραγματοποίηση του εκάστοτε εργαστηρίου μέχρι σήμερα.

Αρχικά έγιναν κάποιες εισαγωγικές παρουσιάσεις των προηγούμενων εργαστηρίων, καθώς και ομιλίες από τον κ. Νέστορα Αυγουστίδη, Ρευματολόγο – Επιμελητή Β’ της Ρευματολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ και την κα Γεωργία Δημητράκη, ψυχολόγο – επιστημονική συνεργάτιδα της Ρευματολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ. Ακολούθησε διάλειμμα και 15λεπτο πρόγραμμα διατάσεων από την κα Νίκη Πλουμίδου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και μέλος του Σ.Ρ.Κ. Έπειτα οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες-τραπέζια, όπου συζήτησαν για την παρούσα κατάσταση σχετικά με τη συναπόφαση, για όσες αλλαγές φαίνεται να έχουν συντελεστεί αλλά και για μελλοντικές προτάσεις.

Συνολικά συμμετείχαν 49 άτομα (ασθενείς με ρευματικά νοσήματα, ρευματολόγοι και μία ψυχολόγος). Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, ασθενείς και ιατρούς! Σύντομα θα ανακοινωθούν τα συμπεράσματα του εργαστηρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download (PDF, 536KB)

 

Download (PDF, 602KB)

 

Download (PDF, 385KB)