ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ 28/1/2018

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και καλεσμένων πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης στο Georgioupolis Resort την Κυριακή 28/1/2018. Στην εκδήλωση απονεμήθηκε για άλλη μια χρονιά το βραβείο «Προσφοράς και θάρρους Ηρακλής Κρητικός» σε μέλη του Συλλόγου και σε επαγγελματίες υγείας που έχουν συμβάλει με την δράση τους στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου μας. Φέτος βραβεύτηκαν δύο μέλη του Συλλόγου, η κυρία Στέλλα Μιχάλα και ο κύριος Γιώργος Καψάλης, ενώ από τους επαγγελματίες υγείας βραβεύτηκαν η κυρία Ελένη Κτενιαδάκη, ιατρός ρευματολόγος, και η κυρία Ελένη Καμπουράκη, νοσηλεύτρια της ρευματολογικής κλινικής ΠαΓΝΗ.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Αποκορώνου, κο Χαράλαμπο Κουκιανάκη, τη διατροφολόγο, κα Μαρία Παπαδογιάννη, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ρευματολογικής κλινικής ΠαΓΝΗ, τον υποδιοικητή του νοσοκομείου Χανίων, κο Ζουρίδη Γεώργιο, τον κο Μανουσογιαννάκη από το γραφείο του Υπουργού Υγείας. Ειδικές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης: στους μουσικούς που φρόντισαν αφιλοκερδώς για τη διασκέδαση των παρευρισκομένων, κκ. Λιλικάκη Ανδρέα, Κρασαδάκη Παντελή και Φράρο Μιχαήλ, στην κυρία Κουτρουλάκη Στέλλα και το ζαχαροπλαστείο «Μελιστάλακτες γεύσεις» για την προσφορά της βασιλόπιτας.

Για την προσφορά των δώρων που κληρώθηκαν ευχαριστούμε θερμά:

Ηλεκτρικά είδη Δρακουλάκης, Ηράκλειο

Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός Αφοι Κουμνά, Ρέθυμνο

Κάβα Θυμιανός, Βρύσες

Κατάστημα Leather Collection, Ηράκλειο

Κατάστημα «Παρουσίαση», Πλατεία Αρκαδίου, Ηράκλειο

Κατάστημα Ρωμανιάς Ανδρέας, Καβρός

Λογιστικό γραφείο Παυλάκης Αλέξανδρος, Ηράκλειο

Μιχάλα Στέλλα

Muses Kauros Studio, Γεωργιούπολη

Ξενοδοχείο Georgioupolis Resort

Οινοχόος, Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου

Studio Dias, Γεωργιούπολη

Ταβέρνα «ΓΑΛΕΡΑ», Ρέθυμνο

Τεριζάκη Ζακελίνα

Τεχνοεμπορική Λαχνιδάκης, Ρέθυμνο

Χρώματα-σιδερικά Κλάδος Στέλιος, Επισκοπή Ρεθύμνης

Φαρμακείο Κατσαράκη, έναντι νοσοκομείου, Χανιά

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν, καθώς και τη διεύθυνση και το προσωπικό του Georgioupolis Resort για την εξαιρετική φιλοξενία και διοργάνωση.

 

Η φετινή μας πίτα και οι πλακέτες για την βράβευση των μελών κι επαγγελματιών υγείας

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης

 

Οι βραβεύσεις των μελών Σ.Ρ.Κ. (Στέλλα Μιχάλα και Γιώργος Καψάλης)

Οι βραβεύσεις των επαγγελματιών υγείας (Ελένη Κτενιαδάκη, ρευματολόγος, και Ελένη Καμπουράκη, νοσηλεύτρια ρευματολογικής κλινικής ΠαΓΝΗ, στη φωτό η μητέρα της)

 

 

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ρευματολογικής κλινικής ΠαΓΝΗ

 

Η τυχερή της ημέρας, κα Μαρία Πασσά, που έτυχε το φλουρί